Politika vraćanja


Predani smo vašem potpunom zadovoljstvu. Prije uživanja u jednostavnoj politici razmjene i povrata, morate nam se obratiti s povratnicom adrese za otpremu prije slanja stavki. I provjerite jesu li sve stavke poslane natrag nama moraju biti u izvornom stanju, tj. Ne nositi, mijenjati ili oprati, sa svim oznakama.


Sve naručene stavke su prave stavke koje odaberete u našoj online trgovini i ako vraćate prave stavke za povrat: sve vraćene stavke podliježu naknadi za ponovnu uspostavu od 15%. Troškovi dostave i rukovanja nisu refundirani.


Ne pokriva troškove dostave vraća ili razmjene paketa pravi narudžbe, bit ćete odgovorni za troškove dostave i rukovanja. Osim toga, preporučujemo da dodate praćenje i osiguranje za vlastitu zaštitu jer ne možemo biti odgovorni za izgubljene pošiljke.


Testiramo svoje proizvode prije nego što ih ponudimo na prodaju. Ako ne možete koristiti bilo koji od naših proizvoda, molimo kontaktirajte nas i mi ćemo biti ugodni da vam pomognemo. Nisu odgovorni za štetu na predmetima nakon uporabe. Nadamo se da ćete uživati ​​u kupnji od nas.


Međunarodna dostava

Prodajemo proizvode glavnim zemljama širom svijeta. Odaberite zemlju i valutu koju želite kupiti, a zatim kliknite ažuriranje. Ako vaša zemlja nije prikazana dolje, provjerite ponovo s nama u narednim mjesecima dok ćemo nastaviti dodavati zemlje.