Međunarodna dostava:

Mi isporučujemo proizvode u glavne zemlje širom svijeta. Odaberite zemlju i valutu u kojoj želite kupovati i kliknite na ažuriranje. Ako vaša zemlja nije prikazana u nastavku, provjerite ponovno s nama u nadolazećim mjesecima jer ćemo nastaviti dodavati zemlje.


Politika povrata:

Predani smo vašem potpunom zadovoljstvu. Prije uživanja jednostavno razmjene i povratak politike, morate nas kontaktirati s povratkom adresu dostave prije slanja stavke natrag. I pobrinite se da sve stavke poslane natrag nama budu u prvobitnom stanju, tj. Ne nose se, ne mijenjaju ili ispiru, sa svim oznakama.


Mi ne pokrivamo troškove dostave ili razmjene pravog paketa narudžbe, vi ćete biti odgovorni za troškove otpreme i rukovanja. Osim toga, preporučujemo da dodajete praćenje i osiguranje za vlastitu zaštitu jer ne možemo biti odgovorni za izgubljene pošiljke.


Naše proizvode testiramo prije nego ih ponudimo na prodaju. Ako ne možete koristiti bilo koji od naših proizvoda, kontaktirajte nas i bit će nam ugodno da vam pomognemo. Mi ne preuzimamo odgovornost za oštećenja predmeta nakon uporabe. Nadamo se da ćete uživati ​​u kupovini od nas.