Registracija:

Preporučujemo vam da se registrirate prilikom kupnje na našoj web stranici, ali to nije potrebno. Naš registracijski obrazac zahtijeva od korisnika da nam daju podatke za kontakt (kao što su ime, dob, telefonski broj, adresa e-pošte i lozinka). Morate biti stariji od 13 godina kako biste se registrirali. Registracija nam pomaže da vam pružimo brz i jednostavan doživljaj naplate. Kontakt informacije koje ste dostavili na obrascu za registraciju bit će upotrijebljeni za kontakt s vama o statusu narudžbe ili za odgovor na vaša pitanja. Osim toga, osim ako se odlučite isključiti, upotrebljavat će vam se da vam pošaljete ažuriranja e-poštom o nadolazećim prodajama, natječajima, promocijama i informacijama o proizvodu. Prihvaćate i prihvaćate da ste odgovorni za čuvanje povjerljivosti vaših podataka o registraciji i lozinke. Ako želite, možete također ispuniti profil kupca. Iako to nije potrebno, informacije dobivene iz pitanja o profilu kupca pomažu nam da saznamo više o našim korisnicima i upotrebljavamo se za poboljšanje naših kupaca s nama.


Informacije o narudžbi:

Kupci mogu koristiti obrazac narudžbe za kupnju proizvoda. Prilikom narudžbe prikupljamo podatke za kontakt, kao što su vaša pošta i adrese e-pošte te financijske informacije, kao što su brojevi računa ili brojeva kreditnih kartica. Podaci o kontaktu iz obrasca za narudžbu služe za slanje narudžbi i informacija našim klijentima i kontaktiranje s njima kad je to potrebno. Možete platiti kreditnom karticom.


Naše jamstvo:

Predani smo zaštiti vaše privatnosti. Informacije koje nam dostavite ne dodjeljuju se niti prodaju niti jednoj stranci, osim ako brodarska tvrtka isporučuje vašu narudžbu. Dijelu za dostavu i telefonski broj dijelimo samo s brodarskom tvrtkom. Podaci koje prikupimo od vas upotrebljavaju se samo za obradu i slanje narudžbe. Vaša e-adresa upotrebljava se samo za pružanje potvrde narudžbe i broja za praćenje. Vaš se telefonski broj koristi za kontakt s vama u slučaju problema s ispunjenjem ili isporukom Vaše narudžbe. Ako imate pitanja, zabrinutosti ili komentare o našim pravilima o privatnosti, željeli bismo ih znati kako bismo im se obratili.