Pravila povrata:

Predani smo vašem potpunom zadovoljstvu. Prije uživanja jednostavno razmjene i povratak politike, morate nas kontaktirati s povratkom adresu dostave prije slanja stavke natrag. I pobrinite se da sve stavke poslane natrag nama budu u prvobitnom stanju, tj. Ne nose se, ne mijenjaju ili ispiru, sa svim oznakama.


Mi ne pokrivamo troškove dostave ili razmjene pravog paketa narudžbe, vi ćete biti odgovorni za troškove otpreme i rukovanja. Osim toga, preporučujemo da dodajete praćenje i osiguranje za vlastitu zaštitu jer ne možemo biti odgovorni za izgubljene pošiljke.


Sva vraćena roba mora biti poslana na adresu za dostavu koju smo vam poslali.


Razmjena:

Kontaktirajte nas prije slanja stavki. Svi predmeti poslani natrag nama moraju biti u prvobitnom stanju, tj. Ne nose se, mijenjati ili oprati, sa svim oznakama. Istrošeni ili prljavi predmeti bit će vam vraćeni.


Mi ne pokrivaju troškove dostave razmjene, vi ćete biti odgovorni za povrat poštarine i za troškove dostave i rukovanja dostave razmijenjene stavke natrag k vama. Osim toga, preporučujemo da dodajete praćenje i osiguranje prilikom slanja stvari za našu vlastitu zaštitu, jer ne možemo biti odgovorni za izgubljene pošiljke. Dostava i manipulativni troškovi su nepovratni.


Prijateljska obavijest: Pažljivo odaberite svoj proizvod i veličinu. Ako želite vratiti robu zbog vaše neoprezne pogreške, morate platiti troškove prijevoza.


Otkazivanje narudžbe:

Budući da sve narudžbe obrađujemo što je prije moguće u roku od 3 do 7 sati nakon postavljanja narudžbi, stoga ne možemo uvijek otkazati narudžbu nakon njezina postavljanja. Nadam se da možete shvatiti u ovoj ključnoj točki. Zahtjevi za otkazivanje nakon slanja narudžbe bit će tretirani u skladu s našom politikom povrata.


Praćenje narudžbe:

Ako u roku od 5 dana nakon narudžbe niste primili svoj 13-znamenkasti broj za praćenje, poslužitelj e-pošte možda ga je vidio kao neželjenu poštu. U tom slučaju kontaktirajte nas za pomoć u praćenju narudžbi.