Politika vraćanja


Predani smo vašem potpunom zadovoljstvu. Prije uživanja u jednostavnoj politici razmjene i povrata, morate nam se obratiti s povratnicom adrese za otpremu prije slanja stavki. I provjerite jesu li sve stavke poslane natrag nama moraju biti u izvornom stanju, tj. Ne nositi, mijenjati ili oprati, sa svim oznakama.


Sve naručene stavke su prave stavke koje odaberete u našoj online trgovini i ako vraćate prave stavke za povrat: sve vraćene stavke podliježu naknadi za ponovnu uspostavu od 15%. Troškovi dostave i rukovanja nisu refundirani.


Ne pokriva troškove dostave vraća ili razmjene paketa pravi narudžbe, bit ćete odgovorni za troškove dostave i rukovanja. Osim toga, preporučujemo da dodate praćenje i osiguranje za vlastitu zaštitu jer ne možemo biti odgovorni za izgubljene pošiljke.


Sve vraćene robe trebalo bi poslati na adresu za dostavu koju ćemo vam poslati e-poštom.


Razmjena

Obratite nam se prije slanja stavki. Sve stavke koje nam se šalju moraju biti u izvornom stanju, tj. Ne nositi, mijenjati se ili oprati, sa svim oznakama. Povučene ili prljave stvari vraćaju se vama.


Ne pokriva troškove razmjene razmjene, bit ćete odgovorni za povratnu poštarinu i troškove otpreme i rukovanja otpremljenim artikalima. Osim toga, preporučujemo vam da dodate praćenje i osiguranje prilikom slanja stavki za vlastitu zaštitu jer ne možemo biti odgovorni za izgubljene pošiljke. Troškovi dostave i rukovanja nisu refundirani.


Prijateljska obavijest: Pažljivo odaberite proizvod i veličinu. Ako želite vratiti robu zbog svoje bezobzirne pogreške, morate platiti teretni put.


Otkazivanje narudžbe

Otkazivanje narudžbe mora biti zatraženo prije slanja narudžbe. naplaćuje se naknada za otkazivanje, što je 10% od ukupnog iznosa narudžbe. Uzrok tome što sve narudžbe obrađujemo što je brže moguće u roku od 6-8 sati nakon narudžbe, tako da ne možemo uvijek otkazati narudžbu nakon što je postavljena. Nadam se da možete razumjeti u ovoj ključnoj točki. Zahtjev za ukidanje nakon slanja narudžbe bit će tretiran u skladu s našom politikom povratka.


Prijateljska obavijest

Ako niste primili 10-znamenkasti broj za praćenje u roku od 3 dana nakon postavljanja narudžbe, vaš poslužitelj e-pošte možda je smatrao neželjenim. U tom slučaju, obratite nam se za pomoć u praćenju naloga.